خدمات تلفن همراه

احکام شرعی - احکام طهارت/ - نجاسات/ - شراب - تطابق با فتوای آیت الله العظمی بهجت

111 - ( شراب و هر چيزي كه زياد آن انسان را مست مي كند، چنانچه به خودي خودروان باشد نجس است ، اگرچه قليل باشد. و اگر مثل بنگ و حشيش ...) شراب و هر چیزی که انسان را مست می کند، چنانچه به خودی خود روان باشد، نجس است . و اگر مثل بنگ و حشیش روان نباشد، اگر چه چیزی در آن بریزندکه روان شود، پاک است .

112 - الکل صنعتی که برای رنگ کردن درب و میز و صندلی و مانند اینها بکارمی برند، اگر انسان نداند از چیزی که ( به تنهايي مست كننده و روان است درست كرده اند پاك مي باشد.) مست کننده و روان است درست کرده اند، پاک می باشد.

113 - ( اگر انگور و آب انگور جوش بيايد، نجس و حرام است . و اگر به واسطه پختن يا غير آن جوش بيايد، بنابر اقوي و احوط خوردنش حرام است و بايد از آن اجتناب نمايند. و همچنين است هر چيزي كه در اصل روان و مست كننده باشد، اگر چه مست كنندگي آن خفيف باشد، و اگر چه از جو درست كرده باشند.) اگر انگور و آب انگور به خودی خود جوش بیاید حرام ، ولی نجس نیست ، مگر آنکه معلوم شود که مست کننده است . و اگر به واسطه پختن جوش بیاید،خوردنش حرام است ، ولی نجس نیست .

114 - خرما و مویز و کشمش و آب آنها ( اگر خود به خود يا با پختن جوش بيايند، پاك بودن و خوردن آن محل اشكال است .) اگر جوش بیاید، پاک و خوردن آنها حلال است .

خدمات تلفن همراه
مراجعه: 87,604,874