خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - کباب قزل آلا

مواد لازم
ماهی قزل آلا ۳ عدد
بادام پوست گرفته ۵۰ گرم
روغن زیتون ۵۰ گرم
آب لیمو به مقدار كافی
نمك و فلفل مقداری
طرز تهیه
شكم ماهی را چاك می دهیم و محتویات شكم را خارج می كنیم.
ماهی را می شوییم و سپس آن را خشك می كنیم.
بعد آبلیمو و نمك و فلفل را مخلوط می كنیم. و مقداری از آن را داخل شكم و به بدن ماهی می مالیم.
سپس ماهی ها را در ظرف نسوز می چینیم. روغن را روی ماهی میدهیم وبادام را روی ماهی می پاشیم. ظرف رادرپنجره وسط فر به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۴۰۰ درجه و سپس ۱۵ دقیقه هم با حرارت ۳۵۰ درجه می گذاریم بماند.
باید ماهی پخته و بادام ها طلایی شود.
به طوری كه ماهی زیاد خشك نشود.
پس از پخت می توانیم مقداری جعفری خرد شده روی آن بپاشیم.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,143,214