خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - شکلات (marzipan)
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
مواد لازم
بادام پوست کنده ۱۰۰ گرم
پودر شکر:۱۵۰ گرم
نصف سفیده تخم مرغ
گردوی ریز شده:۵۰ گرم
گردوی درسته :۲۰ گرم
کاکائو تخته ای ۲۰۰ گرم
گلاب و عرق بهار نارنج به مقدار لازم
طرز تهیه
گردو و بادام را چرخ کرده و با پودر شکر سفیده تخم مرغ و گلاب مخلوط می کنیم.
خمیر به دست آمده را به قطر ۱ سانت باز می کنیم و به اشکال مختلف می بریم.
کاکائو آب شده را روی آن میریزیم و با گردوی درسته تزئین می کنیم.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,980,330,891