خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - پوره ی کام چوری

مواد لازم
سیب زمینی 5 عدد متوسط
تخم مرغ 3عدد متوسط
کره 25 گرم
شیر نصف استکان
ماست چکیده نصف استکان
آویشن خشک 1 قاشق غذا خوری
نعناع خشک1 قاشق غذا خوری
زنجبیل تازه 1قاشق چایخوری
فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
پودر سیر1 قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
دانه انار به مقدار لازم
طرز تهیه
سیب زمینی ها را با پوست بپزید و تخم مرغ را جداگانه آب پز کنید تا کاملا سفت شود.
ادویه ها و سبزی های خشک را با هم مخلوط کنید.
کره را نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
سیب زمینی پخته را پوست بگیرید، ریز رنده کنید و کره را به آن اضافه کنید.
با پشت قاشق مواد را مخلوط کنید، تخم مرغ های آب پز سفت را رنده کنید و به مواد بالا اضافه کنید.
شیر و ماست را با هم مخلوط کنید و با چنگال هم بزنید تا یک دست شوند.
این مخلوط را کم کم به مایه اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
مخلوط ادویه و سبزی های خشک را نیز به مواد بیفزائید.
در این مرحله با کمک گوشتکوب تمام مواد را له کنید تا به حالت پوره ی یکدست و کشداری درآید.
روی هرکدام از شکوفه ها یک دانه ی انار بگذارید مقداری فلفل سیاه روی ظرف بپاشید و پوره را سرو کنید.
این خوراک کاملا سرد مورد استفاده قرار می گیرد.
روی ظرف حاوی پوره را با سلفون محافظ بپوشانید و به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کمی سفت و مزه دار شود.
سپس پوره را داخل قیف ماسوره بریزید و با سر شکوفه درشت ظرف مورد نظر برای سرو را پر کنید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,014,645