خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - هفت بیجار( ترشی فوری)

مواد لازم
2 كیلو بادمجان
3-2 عدد فلفل قلمی تند
1 قاشق غذاخوری ادویه ترشی
نیم كیلو فلفل دلمه ای( رنگی)
1 قاشق غذاخوری نعنا خشك
1بوته سیر
300 گرم گوجه فرنگی نارس
یك كیلو آب غوره یا سركه
1قاشق غذاخوری نمك
250گرم سبزی معطر( خرد شده)
طرز تهیه
بادمجان خام را رنده یا ساطوری می كنیم. بعد آن را درون یك تنظیف ریخته فشار می دهیم و آبش را می گیریم.
گوجه فرنگی ها را كه بهتر است نیم رس یا نارس باشند، به صورت نگینی خرد می كنیم.
لازم به ذكر است كه گوجه فرنگی نارس باید به رنگ سبز، و گوجه فرنگی نیم رس به رنگ نارنجی باشد.
سبزی های معطر را هم بسیار ریز می كنیم.
هر چه قدر سبزی ریزتر شود، طعم و رنگ ترشی بهتر خواهد شد.
اگر یك یا چند نوع از سبزی ها در دسترس نباشند اشكال ندارد، حتی می توان از خشك شده آن ها نیز استفاده كرد.
سیر را رنده كرده و فلفل تند را خرد یا چرخ می كنیم.
همچنین فلفل دلمه ای های رنگی را بسیار ریز خرد می كنیم.
نعنا خشك، ادویه، نمك و سركه یا آبغوره را با هم مخلوط می كنیم.
در ظرف مخصوص ترشی، بادمجان ساطوری شده، گوجه فرنگی های خرد شده، سبزی های خرد شده، سیر، فلفل دلمه ای و فلفل تند را می ریزیم و مخلوط سركه، نعنا، ادویه و نمك را نیز به آن می افزاییم.
نکات
طعم این ترشی با آبغوره دلپذیرتر است، اما اگر آبغوره تازه و خوش طعم در دسترس نبود، می توان از سركه طبیعی هم استفاده كرد.
مقدار سركه مورد استفاده از مقدار آبغوره كمتر است، چون طعم ترش سركه بیشتر از آبغوره می باشد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,744,136