خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک کدو با ماست

مواد لازم
كدو ۳ عدد متوسط
مخلوط سويا و گوشت چرخ كرده ۱۵۰ گرم
پياز ۱ عدد متوسط
گوجه فرنگي ۴ عدد متوسط
فلفل سبز قلمي۱ عدد
ماست به دلخواد
نمك، فلفل سياه، آبليمو به مقدار لازم
طرز تهیه
كدوها را بعد از شستن پوست بگيريد و خرد كنيد.
در تابه اي مقدار كمي روغن بريزيد و كدو ها را كف آن بچينيد تا با حرارت ملايم سرخ شوند.
( مدت زمان سرخ شدن كدو بسيار كوتاه است دقت كنيد كدو ها نسوزند )
بعد از 5-6 دقيقه كدو ها را برگردانيد و دو عدد از گوجه ها را رنده كنيد و روي كدو ها بريزيد تا ضمن سرخ شدن كمي هم مزه دار شوند.
در اين مرحله درب تابه را بگذاريد تا كدو ها بپزند.
در تابه ديگري جداگانه پياز را خلال كنيد و در مقدار كمي روغن سرخ كنيد بعد مخلوط گوشت چرخ كرده و سويا را ( كه قبلا ميكس كرده ايد ) به آن اضافه كنيد.
بعد از چند دقيقه كه آب سويا و گوشت كشيده شد، باقيمانده گوجه را رنده كنيد ( يا ميكس كنيد ) و به مخلوط بيفزايد همراه فلفل سبز خرد شده، نمك و فلفل بگذاريد تا كمي آب آن كشيده شود.
بعد از اينكه آب اضافي مخلوط كشيده شد كدو ها را به مخلوط اضافه كنيد
درب ظرف را بگذاريد و بعد از 10 دقيقه، نمك، فلفل و آبليموي غذا را اندازه كنيد و خوراك را در ظرف مورد نظر، همراه با ماست و نان سرو كنيد.
ميتوانيد به جاي 4 عدد گوجه فرنگي از دو قاشق رب گوجه فرنگي استفاده كنيد.
اگر پوست كدو را كامل بگيريد در اثر طولاني شدن مدت پخت ( بيش از 15 دقيقه ) بافت خود را از دست ميدهد ( اصطلاحا وا ميرود )
این خوراک، بسيار سريع آماده ميشود و در شمار غذاهاي سبك و مفيد به حساب مي آيد.
اگر از مقداري سبزي معطر هم در مخلوط استفاده كنيد عطر و طعم بهتري به غذا ميدهد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,739,614