خدمات تلفن همراه
دسته بندی موضوعی احکام شرعی - توسط
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
1-ازدواج توسط وكيل
عدم جواز نگاه زناشوئی پیش از یقین به خواندن عقد توسط وکیل
2365 - زن و مرد تا یقین نکنند که وکیل آنها صیغه را خوانده است نمی توانندبه یکدیگر نگاه محرمانه نمایند، و گمان به این که وکیل صیغه را خوانده است کفایت نمی کند ولی اگر وکیل بگوید صیغه را خوانده ام کافی است .
حکم عقد موقتی که وکیلی برای زنی می خواند و ابتدای آن مشخص نیست
2366 - اگر زنی کسی را وکیل کند که مثلا ده روز او را به عقد مردی درآورد وابتدای ده روز را معین نکند در صورتی که از گفته زن معلوم شود که به وکیل اختیار کامل داده ، آن وکیل می تواند هر وقت بخواهد او را به عقد آن مرد درآورد واگر معلوم باشد که زن ، روز یا ساعت معینی را قصد کرده ، باید صیغه را مطابق قصداو بخواند.
2-پيداشده توسط طفل
لزوم اعلان برای ولی طفلی که چیزی پیدا کند
2571 - اگر بچه نابالغ چیزی پیدا کند، ولی او باید اعلان نماید.
3-طلاق توسط پدر ولى
جواز طلاق یا بخشیدن مدت توسط پدر یا جد
2542 - اگر پدر و جد پدری برای طفل خود زنی را صیغه کند، اگرچه مقداری از زمان تکلیف بچه جزء مدت صیغه باشد، مثلا برای پسر چهارده ساله خودش زنی را دوساله صیغه کند چنانچه صلاح بچه باشد، می تواند مدت آن زن را ببخشد ولی زن دایمی او را نمی تواند طلاق دهد.
4-طلاق توسط ولى
جواز طلاق دادن زن دیوانه از سوی پدر و جد پدری دیوانه
2541 - پدر و جد پدری دیوانه اگر مصلحت باشد، می توانند زن او را طلاق بدهند.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,958,248,689