خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - تاس کباب
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
مواد لازم
گوشت گوسفند با استخوان نيم كيلو
بادمجان متوسط 3 تا 4 عدد
گوجه فرنگي 3 تا 4 عدد
سيب زميني متوسط 4 تا 5 عدد
پياز متوسط 2 عدد
ادويه نمك، فلفل، دارچين، زرد چوبه، سماق از هركدام يك قاشق چايخوري كه بايد باهم مخلوط شوند.
آب 1 تا 2 ليوان
روغن 3 تا 4 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
آبغوره1 ليوان
مغز ليمو عماني مقداري
طرز تهیه
گوشت را تكه تكه كرده، شسته و با كمي نمك و دو ليوان آب روي حرارت ملايم بگذاريد تا نيم پز شود. پيازها را پوست گرفته و حلقه حلقه كنيد.
بادمجانها را هم پوست كنده و از طول دو قسمت كرده و كمي نمك روي آن بپاشيد.
گوجه فرنگي ها را نيز حلقه حلقه كنيد و سيب زميني را پوست گرفته و حلقه حلقه ببريد.( البته خيلي نازك نباشد.)
قابلمه مناسبي را انتخاب كرده و ته آن را چند حلقه پياز بچينيد، سپس به ترتيب گوشت هاي نيم پز شده را روي آن قرار داده و كمي ادويه و مغز ليمو عماني روي آن بريزيد.
بقيه پياز و بادمجانها را روي آن چيده و حلقه هاي گوجه فرنگي و سيب زميني را روي آن قرار داده و باز هم كمي ادويه و مغز ليمو عماني روي آن بريزيد و رب گوجه فرنگي را اضافه كنيد.
يك بشقاب روي قابلمه بگذاريد و از كنار آن آب روغن، آبغوره و آبي را كه از پختن گوشت باقيمانده در آن بريزيد و با آتش ملايم آن را بپزيد.
وقتي چند جوش زد ترشي آن را به ميل خود اندازه كنيد.
تا پايان پخت بشقاب بايد روي مواد قرار داشته باشد تا از زير و رو شدن مواد جلوگيري كند.
در صورتي كه از گوشت گوساله استفاده مي كنيد، حدود 400 گرم كافيست.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,978,110,004