خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - سس خردل برای انوع گوشتها
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
2 فنجان آب گوشت
یك قاشق غذا خوری آرد
50 گرم كره یا روغن مایع
2 قاشق غذا خوری آبلیمو
2 قاشق غذا خوری خردل
یك قاشق مربا خوری شبد خشك
یك قاشق مربا خوری شكر
به مقدار كافی نمك و فلفل
طرز تهیه
آرد را با كره یا روغن مایع كمی تفت می دهیم. آبگوشت گرم شده را بتدریج به آرد اضافه و مرتب سس را به هم می زنیم تا صاف و یكنواخت شود. آبلیمو، شكر، خردل، نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و ظرف را از روی حرارت برمی داریم. سپس شبد را به سس آماده شده اضافه می كنیم.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,958,477,851