خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - قزل آلای کبابی باسس خامه ای

مواد لازم
ماهي قزل آلا 4عدد درشت
شويد تازه خرد شده3قاشق غذاخوري
رزماري تازه خرد شده2قاشق غذاخوري
جعفري تازه خرد شده 3قاشق غذاخوري
آويشن خشک1قاشق چايخوري
دانه فلفل6عدد
آبليمو1/3پيمانه
نمک به ميزان لازم
ليموترش1عدد
سرکه سيب يا خرما 4قاشق غذاخوري
مواد لازم جهت تهيه سس خامه اي
زرده تخم مرغ 2عدد
کره آب شده 150 گرم
آب ليموي تازه 3 تا 4 قاشق غذاخوري
خامه 1پيمانه
طرز تهیه
کف 4 تکه کاغذ دو لايه شده آلومينيومي را خوب چرب کنيد، سپس در کاسه اي سبزي ها را با دانه هاي فلفل، آبليمو و نمک مخلوط نماييد.
ليمو را به 8 حلقه برش بزنيد و هر حلقه را هم نصف کنيد.
2 تکه از ليموها را به همراه مخلوط سبزي داخل شکاف شکم ماهي ها قرار دهيد.
هر ماهي را در يکي از کاغذهاي آلومينيومي چرب شده قرار دهيد و روي هر کدام يک قاشق سرکه بريزيد.
سپس کاغذ آلومينيومي را محکم دورماهي ها ببنديد و آنها را در دستگاه گريل يا باربيکيو به مدت 10 تا 15 دقيقه بپزيد تا گوشت ماهي نرم شوند.
پس از 5 دقيقه ماهي ها را از داخل کاغذ آلومينيومي در آوريد و با سس خامه اي سرو نماييد.
جهت تهيه سس خامه اي، ابتدا زرده تخم مرغ ها را به مدت 20 ثانيه در مخلوط کن بزنيد و همان طور که دستگاه در حال کار کردن به تدريج کره آب شده را اضافه کنيد تا سس غلظت پيدا کند در پايان هم با افزودن نمک و فلفل، آب ليمو و خامه سس شما آماده است.
پس از خارج نمودن ماهي ها از داخل کاغذهاي آلومينيومي، آنها را در ظرف مورد نظرتان بچينيد و رويشان را با سس خامه اي تهيه شده تزيين نماييد و به همراه حلقه هاي ليمو ترش سرو کنيد.
در ظرفي سبزي ها را با فلفل، آبليمو، نمک و فلفل مخلوط کرده و داخل شکم ماهي را با اين مواد پر کنيد.
روي هر ماهي يک قاشق سرکه بريزيد و بد در کاغذ آلومينيومي بپيچيد.
جهت تهيه سس ليمو، کره را به آرامي به تخم مرغ هاي داخل مخلوط کن بيفزاييد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,786,482