خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - فالوده خانگی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
نشاسته250گرم
آب2 لیوان
گلاب یك سوم لیوان
شربت آلبالو یا آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه
آب و نشاسته را در قابلمه نچسبی ریخته و روی حرارت اجاق گاز مخلوط می کنیم و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایع فالوده بجوشد. سپس گلاب را اضافه و آن را به هم می زنیم تا غلیظ، كاملاً كشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد (حداقل 20 دقیقه وقت صرف كنیم)
سپس در ظرف بزرگی، آب و یخ فراوان می ریزیم و آن را نزدیك چرخ گوشت قرار می دهیم، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل كرده و مایه فالوده را در چرخ می ریزیم. ظرف یخ را طوری قرار می دهیم كه رشته های فالوده داخل آن بریزد. مرتب و به آرامی، با دست آن را زیرورو می كنیم.
پس از اتمام كار مقداری یخ را خرد كرده و كمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می كنیم. در موقع سِرو می توانیم روی آن كمی شربت آبلیمو بریزیم و با یك حلقه لیمو ترش برش زده، آن را تزئین كنیم.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,960,091,055