خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - فرنی

مواد لازم
شیر یك كیلو
آرد برنج كاملاً نرم100 گرم
شكر150 گرم
گلاب یك استكان
نمك یك چهارم قاشق چایخوری
دارچین و پودر پسته برای تزئین به مقداركم
طرز تهیه
در یك قابلمه آرد برنج، شكر و نمك را ریخته و شیر را كم كم به آن اضافه كنید و به هم بزنید تا آرد برنج در شیر حل شود. ظرف را روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا فرنی شما جوش بیاید.
گلاب را هم اضافه كرده و ظرف را روی صفحه شعله پخش كن قرار دهید و حرارت را كاملاً ملایم كنید تا فرنی جا بیفتد. بعد از جوش آمدن فرنی، 12-10 دقیقه روی حرارت بماند كافی است. سپس آن را در ظرف مورد نظر كشیده و پس از 3-2 دقیقه با پودر و دارچین روی فرنی را تزئین كنید.
خواص
این دو دسر به دلیل دارابودن شیر و غلات از نظر پروتئینی كامل هستند زیرا اسید آمینه های موجود در لبنیات و غلات مكمل یكدیگر هستند. فرنی غذای مناسبی برای شروع غذای كمكی نوزادان است كه اگر برای كودك تهیه میشود، بهتر است مقداری كره به آن افزود.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,248,888