خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - کاچی

مواد لازم
2 لیوان آرد
2 لیوان شكر
250 تا 300 گرم كره
نصف فنجان گلاب
یك قاشق چایخوری زعفران سائیده
50 گرم خلال بادام
كمی پودر پسته و دارچین
طرز تهیه
شكر را با 4 لیوان آب می گذاریم بجوشد. سپس آن را صاف كرده، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه می كنیم و آن را كنار می گذاریم. كره را در یك قابلمه ریخته، پس از آب شدن كره آرد را كم كم اضافه می كنیم. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم.
شعله را ملایم كرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود. در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمك اضافه كرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و شربت را كم كم به آن اضافه می كنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یك دست شود.
خلال بادام را هم اضافه می كنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا كاچی جا بیفتد. در صورتی كه كاچی كمی سفت شد، می توانیم یك لیوان آب به آن اضافه كنیم و می گذاریم كاچی به روغن بیفتد.
در بعضی از نقاط ایران به كاچی چند عدد تخم مرغ اضافه می كنند و در آن را می گذارند تا تخم مرغ ها خودش را بگیرد. معمولاً این نوع كاچی را برای خانم های تازه زایمان كرده، می پزند. برای تزئین روی كاچی می توانیم از پودر دارچین و پودر پسته استفاده كنیم.
خواص
كاچی به علت دارا بودن آرد و كره دارای انرژی زیادی است و با افزودن تخم مرغ این انرژی بیشتر می شود. انرژی حاصل از كره و آرد، به تنهایی، با مقادیر داده شده در تهیه این كاچی، 3115 كالری است. کاچی برای افراد لاغر و كسانی كه دچار ضعف می شوند، دسر مناسبی است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,678,182,060