خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - کارامل شکلاتی مکزیکی

مواد لازم
120 گرم شكر
2 قاشق غذاخوری آب
نصف یك عدد آب لیمو ترش
280 میلی لیتر شیر( پاستوریزه)
60 گرم شكلات
یك تكه دارچین نكوبیده
یك عدد تخم مرغ
2عدد زرده تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری یا60گرم شكر
طرز تهیه
120گرم شكر را با آب و آبلیمو ترش در قابلمه كوچك ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شكر حل شود. گاهی تابه را حركت می دهیم، ولی به هیچ وجه هم نمی زنیم و می گذاریم بجوشد و به رنگ كاراملی دربیاید. فر را از قبل با حرارت 180درجه سانتیگراد یا350درجه فارنهایت گرم می كنیم.
قالب را با كارامل می پوشانیم، به این ترتیب كه كارامل را داخل قالب ریخته و تكان می دهیم تا یك لایه از آن داخل قالب را بپوشاند و می گذاریم تا خنك شود.شكلات را خرد كرده و داخل شیرمی ریزیم. سپس روی حرارت می گذاریم تا شكلات حل شود. بعد دارچین را اضافه می كنیم.
1عدد تخم مرغ و زرده ها را با باقی مانده ی شكر بهم زده، سپس دارچین نكوبیده را از داخل شیر بیرون می آوریم و شیر گرم را در حال به هم زدن، به مخلوط تخم مرغ و شكر اضافه می كنیم. مخلوط را داخل قالب ریخته و به صورت بن ماری داخل فرمی گذاریم
20تا 30دقیقه بماند یا تا وقتی كه وسط دسر كمی بلغزد. سپس از داخل فرخارج كرده، می گذاریم خنك شود و بعد به مدت 5تا 6ساعت می گذاریم در یخچال بماند؛ آنگاه داخل ظرف برمی گردانیم. كافیست اطراف قالب را با نوك چاقو جدا و كمی قالب را تكان دهیم تا دسر براحتی بیرون بیاید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,678,355,881