خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - کباب فلفلی

مواد لازم
گوشت چرخ کرده 350 گرم
فلفل سبز قلمی به تعداد کباب ها
پیاز 1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
رعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری
سماق 1 قاشق غذا خوری
ریحان تازه نصف استکان ( ساطوری شده )
پودر سوخاری نصف استکان
نمک، پودر سیر، زردچوبه، فلفل به مقدار لازم
گوجه فرنگی ( در صورت تمایل ) به مقدار لازم ( برای سرو همراه کباب )
طرز تهیه
پیاز را رنده کنید و بگذارید چند دقیقه بماند تا آب بیندازد.
آب پیاز را دور بریزید و پیاز رندیده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و ورز دهید.
نمک، پودر سیر، زردچوبه، فلفل و سماق را اضافه کنید و مواد را کاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند بعد بگذارید به مدت 15 دقیقه داخل یخچال بماند تا آب بیندازد.
رب گوجه فرنگی را با زعفران دم شده مخلوط کنید، ریحان خرد کرده را نیز افزوده و با چنگال هم بزنید تا یکدست شود.
مایه گوشتی را از یخچال خارج کنید و آب اضافی آن را دور بریزید، سس ریحان را به مخلوط اضافه کنید و مواد را ورز دهید.
در این مرحله پودر سوخاری را کم کم به مخلوط اضافه کنید تا مایه سفت شود.
به اندازه یک نارنگی متوسط از مایه بردارید، مایه را کمی بفشارید تا آب آن چیده شود.
مایه گوشتی را دور یک عدد فلفل سبز قلمی بپوشانید طوری که فلفل کاملا میان مایه قرار گیرد و دم ساقه آن از مایه بیرون بماند.
تمام کباب ها را به همین صورت آماده کنید.
تابه مورد نظر را روی حرارت بگذارید تا کمی گرم شود، کمی روغن کف تابه بریزید و کباب ها را داخل تابه بچینید.
با حرارت ملایم و درب باز تمام سطح کباب ها را سرخ کنید و همراه گوجه کباب شده و مخلفات دلخواه سرو کنید.
نکات
برای ایجاد انسجام در مایه این کباب نیازی به استفاده از تخم مرغ نیست.
اگر احساس کردید مایه انسجام کافی را ندارد میتوانید مقدار آرد سوخاری را تا ¾ استکان افزایش دهید.
در صورت تمایل میتوانید از 250 گرم گوشت چرخ کرده + 100 گرم سویا خیس خورده و میکس شده همراه گوشت برای تهیه این کباب استفاده کنید.
استفاده از ریحان برای معطر و خوش طعم شدن هرچه بیشتر کباب فلفلی است. در صورت در دسترس نبودن ریحان تازه میتوانید آن را از مواد حذف کنید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,737,524