خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - کباب قلوه و جگر
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
سه عدد قلوه گوسفند یا گوساله
دو قاشق غذا خوری کره
مقداری جعفری
طرز تهیه
قلوه ها را بعد از اینکه شستید و پوست و چربی آن را گرفتید آب آنرا بگیرید و به وسیله یک دستمال تمیز خشک کنید.
سپس با یک قلم موی مقداری کره روی آن مالیده و به سیخ بکشید و کباب کنید یا در بشقابی گذاشته و در فر بپزید بعد در ظرف کشیده و با جعفری میل کنید کباب جگر را نیز همین گونه تهیه کنید
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,957,496,157