خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - کباب کبک
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
گوشت کبک ۱۲۰۰ گرم
آب لیموترش ۲.۵ فنجان
پیاز خام خلال شده ۳ عدد
روغن زیتون ۰.۵ فنجان
کرفس خرد شده قدری
جعفری شاخه ای قدری
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه
پرهای کبک را بهدقت میگیریم و پرهای ریز باقیمانده را بهدقت میسوزانیم، بعد آن را میشوئیم و خشک میکنیم وگوشت آن را مثل کباب جوجه قطعه قطعه مینمائیم و در آب لیمو و روغن زیتون میخوابانیم.
بعد قطعات آن را بهطوری که سینهها و ران ها جدا باشند به سیخ میکشیم ابتدا ران ها را روی آتش کمی برشته میکنیم.
بعد سینهها را روی آتش میگذاریم و با حرارت ملایم آنها را برشته میسازیم و سیخ خا را مرتب پشت و رو میکنیم و از سس روغن زیتون و آب لیمو مرتباً روی قطعات کبک میدهیم تا هردو طرف آنها خوب کباب شود، بدون اینکه مغز آن خشک گردد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,957,573,798