خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - کباب قارچ و فلفل
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
گوشت فیله گوساله۷۰۰ گرم
پیاز۴ عدد
فلفل دلمهای سبز۲ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
قارچ درشت۴ عدد
رب گوجه۴ قاشق سوپخوری
روغن مایعمقداری
نمك و فلفلبه میزان لازم
طرز تهیه
۲ عدد از پیازها را با رنده ریز كرده و در تنظیف ریخته و فشار میدهیم تا آب آن گرفته شود.
سپس گوشت را به قطعات یكدست برش داده و به مدت ۲۴ ساعت در آب و پیاز خوابانده، آنگاه ۲ عدد پیاز دیگر، فلفل دلمهای و گوجه فرنگی را به قطعات یكدست برش داده و قارچ را نیز از وسط دو نیم می کنیم.
قسمت بالای فر را روی آخرین درجه روشن كرده و برشهای گوشت، پیاز، فلفل، گوجه فرنگی و قارچ را به ترتیب به چوب كباب چوبی كشیده، كف سینی فر را با روغن مایع چرب نمایید.
كبابها را در سینی قرار داده و در پنجره بالای فر میگذاریم تا یك طرف كباب بپزد.
بعد آن را برگردانده و طرف دیگر را میپزیم.
كمی نمك و فلفل روی كباب میپاشیم و رب گوجه فرنگی و كمی نمك و فلفل را در مقداری روغن مایع تفت داده و اندكی آب به آن اضافه كرده و میگذاریم چند جوش بزند.
سپس این مایع را در اواخر پخت كباب روی آن ریخته و بعد از ۲ دقیقه از فر بیرون میآوریم.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,956,308,801