خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - شیرینی لطیفه
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
3عدد تخم مرغ
75گرم شکر
100گرم آرد
یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
150 گرم خامه
75 گرم پودر قند
نصف قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده، زرده را خوب با همزن برقی می زنیم تا لیمویی رنگ وسفت شود ، سپس شکر را اضافه کرده با همزن کاملاً می زنیم.سفیده ها را درظرف دیگری با همزن کاملاً می زنیم تا کاملاً سفید و سفت شود واز ظرف نریزد.
آرد و بکینگ پودر و وانیل را با هم الک کرده به مخلوط زرده و شکر زده، اضافه می کنیم و با هم زن دستی به آرامی مخلوط می کنیم. در انتها سفیده را اضافه کرده و با حرکات دورانی همزن دستی مایه را در یک جهت مخلوط می کنیم.
مایه حاصله را درقیف ریخته روی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و مایع را به شکل دایره با فاصله می ریزیم. روی شیرینی ها پودر شکر می پاشیم و آنها را در فر350درجه بمدت10دقیقه می پزیم. پس از پخت و سرد شدن آنها را از کاغذ جدا کرده و در بین هر2 تا ، 2قاشق سوپخوری خامه زده شده با هم زن قرار می دهیم.
خواص
اگر با این مواد 15 عدد شیرینی لطیفه تهیه کنید در صورتی که 2 قاشق غذا خوری خامه درون آن موجود باشد، هر شیرینی دارای 80 کالری انرژی است.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,957,651,936