خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - ذرت تامالس
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
ذرت كامل (بلال) 800 گرم
فلفل دلمهاي سبز ريز خردشده يك عدد
پياز ريزخردشده سه قاشق سوپخوري
سير له شده 1/4 پيمانه
گوشت فيله نرم گوساله 150 گرم
پودر زيره سبزو رب گوجه فرنگی از هر کدام دو قاشق سوپخوري
روغن براي سرخكردن به ميزان لازم
نمك يك و نيم قاشق سوپخوري
طرز تهیه
دسته يا چوب ذرت را از انتها قطع و با دقت برگهاي ذرت را جدا كرده و يكييكي كنار هم قرار دهيد با استفاده از چاقو دانههاي ذرت را جدا و در دستگاه غذاساز ريخته كاملا پوره و له كنيد. گوشت را ريز خردكرده و همراه سير، پياز و فلفل با كمي روغن تفت دهيد.
رب گوجهفرنگي و زيره را نيز اضافه و مخلوط كنيد و 30 دقيقه با حرارت ملايم و با در بسته بپزيد سپس با پوره ذرت مخلوط كنيد. قابلمهاي را آب كرده همراه نمك روي حرارت قرار داده تا به جوش آيد. در اين فاصله برگهاي ذرت را باز كرده و داخل هر برگ، برگ ديگري را خلاف جهت قرار دهيد
از مواد به اندازه چهار قاشق ميان برگ قرار داده و آنها را مثل بقچه ببنديد و دور آن را با نخ آشپزي يا نخ دندان محكم ببنديد و در آب جوشان به مدت 20 دقيقه بپزيد سپس از آب خارج كرده و در آبكش قرار داده تا آب اضافي آن گرفته شود.
نخ را از دور آن باز كرده در ظرف سرو قرار دهيد ميتوانيد اين غذا را و با خلال دندان و فلفل دلمهاي و پوست ليموترش تزئين كنيد.ذرت تامالس مخصوص کشور کوبا می باشد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,957,538,370