خدمات تلفن همراه تبیان
آشپزی تبیان - شیشلیک ایتالیایی
مواد لازم
راسته شيشليكي چهار عدد
آردسفيد دو پيمانه
تخممرغ دو عدد
آرد سوخاري يك پيمانه
پنير پارمزان يك پيمانه
پنير موتزارلا، روغن زيتون، نمك، فلفل و زعفران به ميزان لازم
طرز تهیه
گوشتها را در روغن زيتون، نمك، فلفل و كمي زعفران به مدت دو ساعت در يخچال ميخوابانيم تا آماده شوند.سپس پنيرپارمزان و آرد سوخاري را با هم مخلوط كرده و كمي نمك و فلفل به آن اضافه ميكنيم و آنها را كنار ميگذاريم .
بعد از آماده شدن گوشت ها را در آرد سفيد ميغلتانيم سپس آنها را در تخممرغ زده شده ريخته و مخلوط مي كنيم، در مرحله آخر آنها را در آرد سوخاري و پنير مخلوط شده ميگذاريم، سپس آنها را در روغن گذاشته و هر طرف آن را به مدت سه دقيقه ميپزيم
آنگاه آنها را روي سيني استيل گذاشته و روي هر كدام يك قطعه پنير موتزارلا گذاشته و در فر داغشده به مدت ده دقيقه قرار ميدهيم و در پايان آنها را روي بشقاب گذاشته و سرو ميكنيم.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,703,461,405