خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - قارچ و بریوش
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
قارچ 600 گرم
جعفري خرد شده 2 قاشق سوپخوري
بريوش يا نان بروشن 6 عدد
كره 75 گرم
پيازچه خرد شده 4 ساقه
سير له شده 2 حبه
خامه 200 گرم
طرز تهیه
قارچها را ورقه كرده كنار بگذاريد.پيازچه و سير له شده را در كمي كره تفت دهيد.قارچها را اضافه كرده 5 دقيقه بپزيد تا آب آن بخوردش برود خامه را اضافه كنيد و مدت 5 دقيقه بپزيد تا غليظ شود.نمك و فلفل و جعفري را اضافه كنيد و ظرف را از حرارت برداريد.
يك ورقه نازك از روي نان برداريد خمير داخل آن را خالي كنيد مدت 5 دقيقه در فر بگذاريد بلافاصله با مخلوط قارچ پر كنيد و ورقه نازك نان را رويش بگذاريد و سر ميز ببريد و گرم سرو كنيد.
نکته : 1- رعايت غلظت سس قارچ 2- رعايت ميزان سرخ شدن سير و پيازچه 3- انتخاب نان مناسب و شكيل بودن نان.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,960,105,198