خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - قلیه ماهی

مواد لازم
ماهی پوست گرفته و پاك شده یك كیلو( شوریده، سنگسر، هامور)
سیریك بوته
سبزی(گشنیز و شنبلیله) 300 گرم
تمرهندی یک بسته
پیازیك عدد متوسط
زردچوبه و نمك به میزان لازم
پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
ماهی را به اندازه ی تكه های 4×4 سانتی متر خُرد كرده و می شوییم. ماهی كه برای قلیه ماهی استفاده می كنیم بایستی بدون استخوان باشد. به همین دلیل ماهی های: شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند.
سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر كدام یه میزان 150 گرم است. پیاز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوری روغن، كمی تفت می دهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن كمی تفت می دهیم.
ماهی را با كمی زردچوبه و نمك، به همراه سبزی ها تفت می دهیم. بعد شیره تمرهندی را اضافه كرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم. غذا آماده ی سرو است.
خواص
كسانی كه دارای چربی خون بالا و یا ناراحتی قلبی هستند، می توانند از این خورشت استفاده كنند ولی به شرط آنكه مواد با مقدار كمی روغن و برای مدت كوتاهی تفت داده شوند.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,335,064