خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - کباب شیر ماهی در فر

مواد لازم
800 گرم، ماهی شیر
3قاشق سوپخوری خامه
یک و نیم قاش سوپخوری کره ذوب شده
1قاشق سوپخوری زعفران آب کرده
2قاشق سوپخوری روغن مایع
نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار کافی
طرز تهیه
گوشت ماهی را پس از شستشو نمک زده و حدودا ً 12 ساعت در مخلوط پیاز رنده شده، آبلیمو و زعفران خوابانده و در یخچال بگذارید. بعد از 12 ساعت کره ذوب شده ، خامه و فلفل را با هم مخلوط کنید .
ماهی را با این مخلوط آغشته کرده و در دیس فر که قبلاً چرب شده است بگذارید تا حدود 40 دقیقه در حرارت 175 درجه سانتی گراد ( فر از قبل گرم شده) بماند و کاملاً طلایی شود ( زمانی که ماهی لازم دارد تا به این مرحله برسد بستگی به نوع فردارد).
در این مدت گاهی از مخلوط آبلیمو ، زعفران و روغن روی گوشت ماهی بریزید تا از سوختن آن جلوگیری شود ، سینی را روی پنجره وسط فرب گذاریم و توجه داشته باشید که در طول مدت پخت ، ماهی را یکبار پشت و رو کنید.
خواص
کل غذا دارای 2020 کالری است. اگر توسط 5 نفر به طور مساوی خورده شود، سهم هر نفر 440 کالری است .این غذا برای ناهار یک فرد رژیمی با 10 قاشق برنج بدون روغن، یک ظرف سالاد و 1 کاسه ماست، وعده بسیار مناسبی خواهد بود.
مواد لازم
۸۰۰ گرم ماهی شیر
۳قاشق سوپخوری خامه
یک و نیم قاش سوپخوری کره ذوب شده
۱قاشق سوپخوری زعفران آب کرده
۲قاشق سوپخوری روغن مایع
به مقدار کافی نمک و فلفل و آبلیمو
طرز تهیه
گوشت ماهی را پس از شستشو نمک زده و حدودا ً ۱۲ ساعت در مخلوط پیاز رنده شده، آبلیمو و زعفران خوابانده و در یخچال بگذارید.
بعد از ۱۲ ساعت کره ذوب شده، خامه و فلفل را با هم مخلوط کنید.
ماهی را با این مخلوط آغشته کرده و در دیس فر که قبلاً چرب شده است بگذارید تا حدود ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد ( فر از قبل گرم شده) بماند و کاملاً طلایی شود ( زمانی که ماهی لازم دارد تا به این مرحله برسد بستگی به نوع فردارد).
در این مدت گاهی از مخلوط آبلیمو، زعفران و روغن روی گوشت ماهی بریزید تا از سوختن آن جلوگیری شود، سینی را روی پنجره وسط فرب گذاریم و توجه داشته باشید که در طول مدت پخت، ماهی را یکبار پشت و رو کنید.
خواص
کل غذا دارای ۲۰۲۰ کالری است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,276,313