خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - کولفی پسته

مواد لازم
يک ليتر شير پرچربي
40 گرم شيرخشک
300 گرم شکر
100 ميلي ليتر خامه
15 گرم پودر هل
100 گرم خلال بادام
100 گرم خلال پسته
يک تا دو قاشق سوپخوري گلاب
يک چهارم قاشق چايخوري زعفران ساييده
طرز تهیه
شير را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد تا جوش بيايد. حرارت را کاهش دهيد و بگذاريد شير به آرامي بجوشد تا حجم آن بر اثر تبخير نصف شود در اين مدت گاهي شير را هم بزنيد. زعفران را در 20 ميلي ليتر آب داغ حل کنيد.
وقتي حجم شير به نصف رسيد شکر، شيرخشک و زعفران را به آن اضافه کنيد و بگذاريد پنج دقيقه ديگر بجوشد. هل، خلال بادام و خلال پسته را افزوده و هم بزنيد. سپس آن را از روي حرارت اجاق گاز برداريد و بگذاريد سرد شود. وقتي مخلوط شير سرد شد و دماي آن به دماي اتاق رسيد گلاب را اضافه کنيد.
خامه را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. بهتر است ظرف آن را روي ظرفي محتوي يخ قرار داده و با همزن هم بزنيد تا خامه شل نشده و زودتر فرم بگيرد. دقت کنيد که خامه را بيش از اندازه نزنيد تا تبديل به کره نشود.وقتي خامه آماده شد آن را به مخلوط شير افزوده و هم بزنيد.
اين مخلوط را چند دقيقه با همزن برقي بزنيد تا خوب مخلوط شده و حالت کفي پيدا کند. اين کار مانع يخي شدن بستني در فريزر مي شود. مايه بستني را در قالبي مناسب بريزيد و در فريزر قرار دهيد. پس از اينکه کريستال هاي يخ در مايه تشکيل شد آن را از فريزر خارج کرده و خوب هم بزنيد
سپس در فريزر بگذاريد تا کاملاً سفت شود. وقتي بستني آماده شد آن را از قالب خارج کنيد و با قطعات ميوه فصل سرو کنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,288,134