خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - سوپ خامهای اسفناج
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
500 گرم برگ اسفناج
5 پیمانه آب
2 عدد پیاز ریز خرد شده
25 گرم یا 2 قاشق سوپخوری كره
3 قاشق سوپخوری آرد سفید
یك پیمانه خامه
نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم
2 عدد تخممرغ پخته برای تزئین
طرز تهیه
آب را در قابلمهای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید.
سپس اسفناج را به همان حالت درسته به آن اضافه كنید و مدت 5 تا 6 دقیقه حرارت دهید تا بپزد.
برگ اسفناج پخته شده را از داخل آب بیرون آورید و در دستگاه خردكن یا غذاساز آن را به پوره تبدیل كنید.
قابلمه حاوی آب را نیز كنار بگذارید.
كره را داخل تابهای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود.
سپس پیاز خردشده را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
حالا پیازداغ را از روی اجاق بردارید و پس از اضافه كردن آرد، دوباره روی شعله اجاق گاز به مدت یك الی دو دقیقه حرارت دهید تا آرد نیز سرخ شود.
مخلوط پیازداغ و آرد سرخشده را به آبی كه اسفناج در آن پخته شده است، بیفزایید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا دوباره به جوش آمده و كمی غلیظ شود.
سپس پوره اسفناج و خامه را به آن اضافه كرده و مدتی حرارت دهید تا سوپ جا بیفتد و غلظت مناسبی پیدا كند.
در این فاصله، نمك و فلفل مورد نیاز را به سوپ اضافه كنید.
در ضمن، تخممرغها را هم در قابلمه كوچكی آبپز كنید.
در پایان، سوپ را در ظرف مورد نظر برای سرو بریزید و تخممرغهای پخته را هم با چاقو به دو نیم كرده و روی سوپ قرار دهید.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,960,760,720