خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - سوپ قارچ با خامه و پنیر

مواد لازم
كره 100 گرم
قارچ 300گرم
كرفس خرد شده 50گرم
جعفري ساطوري شده 0.25فنجان
آب مرغ 6 فنجان
پياز 1عدد
خامه 1فنجان
آردسفيد 4 قاشق سوپخوري
شير هموژنيزه 6 فنجان
سير 0.25 عدد
پنير گودا 150 گرم
آب ليموترش، فلفل و نمک مقداري
طرز تهیه
پياز را ريز خرد كرده و در روغن تفت مي دهيم تا شفاف شود.
كرفس را خوب پاك كرده بندهاي آن را بيرون كشيده ريز خرد مي كنيم.
به پياز اضافه كرده قارچ را بيز پس از شستن خرد كرده به مواد بالا اضافه مي كنيم.مرتب به هم مي زنيم .
سير رنده شده، آب مرغ، نمك و فلفل را به مواد بالا اضافه و حرارت را ملايم كرده تا مواد پخته و نرم شود
مواد را در آبكش ريخته تا آب آن خارج شود و آنها را به وسيله مخلوط كن له كرده و مجددا به آب خود سوپ اضافه مي كنيم و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم.
آرد را كمي در كره تفت داده از روي حرارت برداشته ،شير را به تدريج به ارد اضافه مي كنيم تا كاملا صاف و يك دست شود و به مواد بالا اضافه كرده تا زماني كه سوپ كاملا جا بيفتد
خامه را اضافه كرده و در اخر آبليمو را به سوپ اضافه مي كنيم , سوپ را در ظرف مورد نظر ريخته پنير گودا را به صورت مكعب برش داده، داخل سوپ مي ريزيم و با جعفري خرد شده روي آن را تزيين مي كنيم.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,141,134