خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - اشوره

مواد لازم
گندم 1 لیوان
نخود 3/1 لیوان
لوبیا 3/1 لیوان
برنج 2 قاشق غذاخوری
قیصی 10 عدد
انجیر خشک درشت 5 عدد
کشمش ( بدون هسته ) 2/1 لیوان
پوست پرتغال کوچک 1 عدد
گلاب 2 قاشق غذاخوری
مغز گردو و فندق نیم کوب 3/2 لیوان
انار کوچک 2/1 لیوان
آب 12 و نیم لیوان
شکر 5/1 لیوان
طرز تهیه
گندم، لوبیا، نخود و میوه های خشک را پاک کرده از 3 تا 4 ساعت قبل خیس کنید.
میوه ها را بعد از خیسانیدن خرد کنید هر کدام را جداگانه (نخود،لوبیا و گندم ) را با چند لیوان آب بپزید.
بعد از اینکه نخود و لوبیا و گندم نرم شدند، همه را داخل یک ظرف ریخته به آن ها برنج اضافه کنید.
میوه ها را داخل مواد پخته شده بریزید.
یک ربع دیگر آرام بپزد.
پرتغال را پوست کنید و پوست پرتغال را به تکه های 3 تا 4 سانتی ببرید.
پرتغال را به 4 تا 5 قسمت کرده با تکه های پوست به بقیه مواد اضافه کنید.
همه مواد را که با هم جوشیدند، شکر را روی آن بریزید، 1 تا 2 دقیقه بعد از روی شعله بردارید.
گلاب ریخته و مخلوط کنید.
در کاسه های کوچک بریزید روی هر کاسه را با گردو و دانه انار و پوست پرتغال تزئین کنید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,678,196,424