خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - پودینگ کارامل و سیب

مواد لازم
دو فنجان کمپوت سیب
سه قاشق غذاخوری آب لیمو
نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
یک هشتم قاشق چایخوری جوزهندی
ربع فنجان کشمش
یک فنجان آرد سفید
سه چهارم فنجان شکر
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
نصف فنجان شیر
دو قاشق غذاخوری کره
دو قاشق چایخوری وانیل
نصف فنجان گردوی خرد شده
سه چهارم فنجان بستنی کارامل
نصف فنجان آب
یک قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.
سینی فر را چرب کرده و سیب ها را ته ظرف بچینید.
سپس آب لیمو، دارچین و جوزهندی و کشمش را روی آن بپاشید.
در ظرف دیگری آرد، شکر، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده و شیر، دو قاشق غذاخوری کره، وانیل و گردو را به آن افزوده و سپس روی کشمش ها بریزید.
بستنی کارامل، آب و یک قاشق کره را با هم مخلوط کرده و بجوشانید.
سپس آن را روی خمیر بریزید.سینی را به مدت ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,742,437