خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - پودینگ کره و نان

مواد لازم
هشت فنجان نان تخم مرغی خرد شده
یک فنجان خرمای خرد شده
سه چهارم فنجان کره
شش عدد تخم مرغ زده شده
سه فنجان شیر
یک سوم فنجان شکر
یک قاشق غذاخوری وانیل
دارچین و جوز هندی، هر کدام ربع قاشق چایخوری
دو قاشق غذاخوری فندق خرد شده
دو فنجان پودر شکر
دو قاشق غذاخوری شیر
ربع قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کرده و ته سینی فر را چرب کنید.
در کاسه بزرگی نان و خرما را مخلوط کرده و کناری بگذارید.
کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.
سپس یک چهارم فنجان از آن را جدا کنید.تخم مرغ، شیر، شکر، وانیل، جوز هندی و دارچین را به کره اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سپس آن را روی مخلوط نان و خرما ریخته و سپس آن را به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید و پس از خنک شدن فندق را روی آن بریزید.
در کاسه کوچکی، کره، پودر شکر، دو قاشق شیر و ربع قاشق چای خوری وانیل را با هم مخلوط و روی پودینگ بریزید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,191,874