خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - پوره عدس قرمز با تخم مرغ

مواد لازم
عدس قرمز 2 ليوان
پودر تخم گشنيز يك قاشق مربا خوري
گشنيز تازه خرد شده 1 قاشق سوپ خوري
سركه يك قاشق سوپ خوري
آب مرغ بدون چربي يك ليتر
فلفل و نمك به اندازه لازم
جعفري كمي براي تزئين
تره فرنگي 3 عدد خيلي نازك حلقه شود
تخم مرغ 4 عدد
نعناي تازه خرد شده دو قاشق سوپ خوري
طرز تهیه
عدس ها را در يك قابلمه مي ريزيم و تره فرنگي، پودر تخم گشنيز، گشنيز، نعنا، سركه و آب مرغ را به آن مي افزاييم و روي حرارت مي گذاريم.
بعد از اين كه جوش آمد بايد به مدت 30-40 دقيقه روي حرارت ملايم بجوشد تا عدس‌ها بپزد و آب آن كشيده شود.
سپس فر را روي حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم مي كنيم و پس از آن به مواد آماده شده، نمك و فلفل مي افزاييم و به طور كامل مخلوط مي‌كنيم.
بعد كف چهار ظرف كوچك كه از قبل چرب شده مي ريزيم و وسط آن را خالي كرده و يك تخم مرغ مي شكنيم.
روي ظرف فويل آلومينيوم كشيده و به مدت 15-20 دقيقه در فر 180 درجه سانتيگراد مي گذاريم تا وقتي كه تخم مرغ ببندد.
آن گاه روي غذا را با جعفري خرد شده تزئين مي كنيم.
توجه: از عدس قرمز در تهيه سس پاستا براي افرادي كه رژيم غذايي كم چرب دارند يا گوشت مصرف نمي كنند بسيار كاربرد دارد.
توجه : براي گرفتن چربي آب مرغ : آب مرغ را در يخچال مي گذاريم تا ببندد سپس لايه چربي روي آنرا بر مي داريم.( براي 6 نفر)


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,499,813