خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - دسر پانا کتا

مواد لازم
پودر ژله ی تمشک یا توت فرنگی 50 گرم
آب جوش 4/1 و 1 پیمانه
توت فرنگی یا تمشک 120 گرم
خامه کم چرب 300 گرم
شیر 3/2 پیمانه
شکر55 گرم
ژلاتین 2 قاشق چایخوری
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
پودر ژله را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کرده سپس 4/1 پیمانه آب سرد را به آن اضافه کنید.
قالبهای مخصوص را که باید گنجایشی معادل 4/3 پیمانه داشته باشد کمی چرب کنید.
از ژله حل شده مقداری داخل هر یک از قالبها ریخته چند عدد تمشک یا توت فرنگی روی آن قرار دهید و در یخچال گذاشته صبر کنید تا کاملا ژله ببندد.
برای درست کردن کرم، شیر و خامه را با هم مخلوط کنید سپس شکر، ژلاتین و وانیل را افزوده روی حرارت قرار دهید و مرتب بهم بزنید تا شکر و ژلاتین کاملا حل شود، نیازی به جوشید ن مواد نیست.
پس از خنک شدن از این مواد روی ژله های آماده ریخته روی قالب را با کاغذ فویل بپوشانید و به مدت تقریبی 4 ساعت یا تا زمانیکه کاملا کرم بسته شود در یخچال بگذارید.
این دسر را با سس کارامل سرو کنید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,678,183,180