خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - دسر شکلاتی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
۳۰۰گرم شکلات تخته ای ریزشده مخصوص شیرینی پزی
۲ قاشق غذاخوری شیر
۶ زرده تخم مرغ
۱۰۰گرم (یک چهارم پیمانه) شکر
۲ پیمانه خامه سفت
میوه تازه به دلخواه
طرز تهیه
در کاسه ای که روی ظرف حاوی آب در حالت جوش قرار داده اید، شکلات و آب بریزید و مرتب هم بزنید تا شکلات آب شود.(مخلوط به دست آمده نسبتا غلیظ خواهد بود.)
مخلوط را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
زرده تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا سفت و خامه مانند شود و به مواد اضافه کنید.
خامه را با همزن برقی بزنید و به آرامی به مخلوط شکلات اضافه کنید.
ماده به دست آمده را در لیوان های مناسب بریزید و به مدت ۴ساعت در یخچال قرار دهید.
در صورت تمایل آن را با میوه تازه تزئین کنید.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,959,196,680