خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - سیمونت میوه با بستنی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
توت فرنگی 250 گرم
شاتوت 100 گرم
فیله پرتغال 2 عدد
انگور حبه شده 200 گرم
شکر 100 گرم
آب 150 سی سی
عرق بهار نارنج 1 لیوان
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
آب لیموترش 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
میوه ها را شسته و داخل قالب مستطیل دیواره دار پر می کنیم سپس آب را جوش آورده و شکر و ژلاتین را با هم مخلوط و در آب می جوشانیم تا حل شود.
سپس لیموترش را افزوده و مرتب هم می زنیم آنگاه عرق بهار نارنج را افزوده و یک جوش که خورد از روی حرارت برداشته و 5 دقیقه خنک می کنیم.
سپس روی میوه ها می ریزیم تا قالب پر شود و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار داده تا بسته شود.
سپس 30 ثانیه قالب را تا دیواره آن داخل آب گرم فرو برده و قالب را برگردانده تا ژ له کامل در آید.
سپس مانند کیک برش داده و به دلخواه با بستنی سرو می کنیم.
نکته مهم : اگر میوه ها یخی یا فریزری باشد ژله زودتر آماده می شود
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,958,537,498