خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - کاکائو گلاسه

مواد لازم
خامه 350 گرم
شکر 3 قاشق غذاخوری
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
شیر 750 گرم
کاکائو 50 گرم
بستنی وانیلی 250 گرم
شکلات رنده شده یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
نصف خامه را با دو قاشق غذاخوری شکر و وانیل مخلوط می کنیم و در فریزر می گذاریم.
شیر و بقیه شکر را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود.
کاکائو را به آن اضافه و مخلوط می کنیم.نزدیک جوش آمدن شیر، آن را از روی حرارت برمیداریم.
مقداری از آن را با خامه باقی مانده مخلوط می کنیم و آن را به بقیه شیر کاکائو می افزاییم و می گذاریم سرد شود.
حال خامه را از فریزر خارج می کنیم و می گذاریم یک دقیقه در یخچال بماند.
بعد آن را با دور کند همزن می زنیم تا باز شود و سپس با دور تند همزن، آن قدر خامه را می زنیم، تا حالت بگیرد.
برای سرو این گلاسه، به چهار عدد لیوان بلند نیاز داریم و داخل هر کدام، دو با سه اسکوب بستنی می گذاریم و مایه فوق را روی بستنی داخل لیوان ها می ریزیم.
سپس خامه حالت گرفته را درقیف، با ماسوره مزرس می ریزیم و روی این مخلوط می زنیم.
روی خامه را نیز شکلات رنده شده می پاشیم.
در آخر یک عدد نی داخل لیوان قرار می دهیم.
می توان برای تزئین بیشتر، داخل یک پیشدستی کوچک، دستمال کاغذی تا شده و یک قاشق شربت خوری گذاشت، و لیوان را روی دستمال قرار داد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,678,186,213