خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - کرم موکا

مواد لازم
نسکافه1 قاشق غذاخوری
شیر500 میلی لیتر
شکر3/1 پیمانه
شکلات تخته ای225 گرم
پودر وانیل2/1 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ7 عدد
خامه زده شده برای تزئین
طرز تهیه
فر را در دمای 300 درجه فارنهایت گرم کرده و 8 عدد فنجان با گنجایش 125 میلی لیتر در سینی فر بچینید.
نسکافه را در ظرفی بریزید،سپس شیر و شکر را اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.
شکلات رنده شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکلات حل شود.
از روی حرارت برداشته و زرده تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا یکدست شود.
کم کم شکلات را به تخم مرغ ها اضافه نمایید.
مخلوط را داخل فنجان ها ریخته و فنجان ها را در سینی فر قرار دهید.
داخل سینی فر را آب جوش بریزید تا نصف سطح بیرونی فنجان ها را آب بگیرد و به مدت 35-30 دقیقه بپزید تا کرم آماده شود به طوری که اگر کارد را داخل آن فرو کرده و بیرون آورید چیزی به چاقو نچسبد.
سپس بگذارید خنک شود و بعد روی آن را با خامه زده شده تزئین کنید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,260,262