خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - اسپانیش پلیت
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
فیله مرغ400 گرم
قارچ200 گرم
آرد گندم2 قاشق سوپخوری
شیر1 لیوان
آب مرغ2 لیوان
سس سویا3 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط2 عدد
خامه2 عدد
روغن زیتون به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا فیله مرغ را همراه با 4 لیوان آب به مدت 45 دقیقه بپزید.(به آن نمک و زردچوبه و کمی دارچین بزنید).سپس فیله ها را به صورت نگینی خرد کنید.
قارچ و پیاز را خرد کنید و همراه کمی نمک و کمی آبلیمو با روغن تفت دهید.
فیله مرغ را جداگانه داخل تابه تفت دهید.
قارچ تفت داده را به مرغ اضافه کرده سپس سس را روی مواد ریخته و به مدت 2 دقیقه حرارت دهید.
غذا برای سرو آماده است.
طرز تهیه سس
ابتدا داخل ظرف کمی روغن بریزید و بعد از داغ شدن پیاز ریز شده را به آن اضافه کنید.
بعد از نرم شدن پیاز،آرد را به آن اضافه کرده و به اندازه ای تفت دهید که طلایی رنگ شود.
طرز تهیه سس
آب مرغ گرم را کم کم به مواد اضافه کنید،بعد شیر را به آرامی به مواد بیفزایید و هم بزنید تا به مرحله جوش برسد.
سس سویا،خامه و کمی نمک و فلفل به ان اضافه کرده و هم بزنید تا وقتی که غلظت مواد به اندازه ماست شود.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,961,109,630