خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - برد فیش

مواد لازم
آرد 5/2 الی 3 پیمانه
روغن 2/1 پیمانه
شیر 2/1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
نمک 1 قاشق مرباخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
مایه گوشت برد فیش :
گوشت چرخ کرده 300 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
فلفل نگینی شده 3/1 پیمانه
هویج 100 گرم
قارچ 100 گرم
پیاز 2 عدد
ادویه، نمک، فلفل، گشنیز و دارچین مقداری
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کرده آرد، نمک، بکینگ پودر و شکر را کم کم به آن مواد اضافه کرده تا خمیر یک دست و به دست نچسبد، نایلون در هوای آشپزخانه کمی بماند. در زمستان یک ساعت و در تابستان یک ربع.
بعد خمیر را به شکل مستطیل 30در20 سانتیمتر روی کاغذ آلومینیوم باز می کنیم اگر خمیر گرم شد و روغن پس داد در یخچال می گذاریم تا سرد شود بعد شیارهایی اطراف آن به وجود می آوریم که پهنای هر شیار 2 سانت باشد.
بعد مایه گوشتی را که قبلا آماده کرده ایم و کاملا سرد شده است وسط خمیر که یک سوم آن را فرا گیرد می گذاریم و نوارها را مخالف هم قرار می دهیم بعد دو سر را روی هم قرار می آوریم و یک فلفل سیاه، نخودسبز یا زرشک بعنوان چشم روی آن می گذاریم
سپس با زرده تخم مرغ و شیر و زعفران روی آن را زرین می کنیم.در فر 350 درجه بمدت 10 دقیقه و بعد 300 درجه بمدت 20 دقیقه قرار داده تا روی آن طلایی شود.طرز تهیه مواد گوشتی برد فیش مانند خوراک ماکارونی است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,678,182,018