خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - آلبالو پلو

مواد لازم
1 كیلو برنج
2 كیلو آلبالو
1 كیلو شكر
یك عدد مرغ متوسط
یك عدد پیاز متوسط
150 گرم روغن
یك قاشق چایخوری زعفران سائیده شده
به مقدار دلخواه خلال بادام و پسته
طرز تهیه
برنج را شسته و با نمك خیس كنید. هسته آلبالو را گرفته، شكر را روی آن بریزید و سپس روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. بعد از10دقیقه آنرا از روی حرارت بردارید تا رنگش تیره نشود. آلبالوی پخته را از صافی رد كنید. شربت آن را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و كمی غلیظ شود.
در صورت اضافه بودن شربت، می توانید بعداً از آن استفاده كنید. مرغ را با پیاز، نصف زعفران حل شده، نمك و یك لیوان آب بپزید تا به مقدار یك فنجان آب مرغ باقی بماند. استخوانهای مرغ را از گوشت آن جدا كنید و گوشت آن را تكه تكه كنید. برنج را آبكش كنید. مغز برنج زیاد نپزد.
در قابلمه كمی روغن بریزید. برنج را با آلبالو لابلای هم بریزید و یك كفگیر از آلبالو ها را كنار بگذارید كه بعداً صرف تزئین روی برنج كنید. مقداری روغن داغ را با آب مرغ روی برنج اضافه كنید. خلال بادام را شسته و كنار آلبالو پلو بریزید.
برنج باید با حرارت ملایم دم بكشد و10تا 15دقیقه قبل از دم كشیدن كامل برنج، مقداری ازشربت آلبالو و خلال پسته را به برنج اضافه كنید. سپس برنج را در دیس كشیده روی آن را با گوشت مرغ و آلبالویی كه برای تزئین كنارگذاشته بودید و بقیه زعفران حل شده، خلال بادام و پسته تزئین كنید.
خواص
آلبالوپلوغذایی لذیذ وخوشرنگ است. آلبالو از جمله میوه هایی است كه فواید فراوانی برای بدن دارد. از جمله خواص آن می توان به این موارد اشاره كرد: رفع عطش و تشنگی، كاهش فشار خون بالا، ضد تهوع و سنگ كلیه، اشتها آور مناسب.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,678,366,526