خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - چیکن آلاکینگ
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
مواد لازم
سينه مرغ بدون استخوان4 تکه
کره پاستوريزه 100گرم
قارچ ورقه شده 250گرم
خامه پاستوريزه 250ميلي ليتر
زرده تخم مرغ 4عدد
فلفل دلمه اي قرمز 1عدد
فلفل دلمه اي سبز 1عدد
طرز تهیه
مرغ ها را به صورت مکعب 5/1 تا 2 سانتي متر خرد مي کنيم.
فلفل دلمه اي ها را نيز خرد مي کنيم.
کره را در ماهي تابه گرم کرده، سپس قارچ و فلفل دلمه اي ها را به آن مي افزاييم و تفت مي دهيم تا نرم شود و کنار مي گذاريم.
دوباره مقداري کره به ماهي تابه اضافه کرده و مرغ ها را تفت مي دهيم تا طلايي رنگ شوند (براي اين که کره نسوزد يک قاشق غذاخوري روغن مايع به آن اضافه مي کنيم ).
سپس خامه را به آن افزوده و مي گذاريم تا به جوش آيد.
فلفل و قارچ ها را اضافه کرده و از روي شعله برمي داريم و زرده ها را در حال هم زدن به آن مي افزائيم.
دوباره روي حرارت گذاشته، بدون اين که بجوشد مرتب هم مي زنيم و سپس سرو مي کنيم.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,980,310,298