خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - سوپ پیاز فرانسوی

مواد لازم
آب مرغ 1لیتر
پیاز خلال شده 550گرم
روغن مایع 50 گرم
سس سفید 1لیوان
پنیر پیتزا رنده شده150گرم
سس سویا 2قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
برگ بودر صورت موجود بودن2 عدد
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
پیازها را در قابلمه ریخته حرارت می دهیم تا نرم شود.سپس سس سویا، نمک وفلفل اضافه می نماییم.
آب مرغ و سس به شامل رقیق را به همراه برگ بو اضافه می کنیم و می گذاریم 20 تا 25 دقیقه با شعله ملایم جا بیفتد
سپس برگ بو ها را خارج کرده و 2 قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه می کنیم.
پنیر را در سوپ ریخته و 5 دقیقه دیگر حرارت می دهیم.
سوپ حاضر است گوارای وجود. این سوپ را میتوانید با تکه های نان تست که در کره سرخ شده است سرو نمایید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,803,149