خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ماروکا

مواد لازم
مرغ پاك شده براي هر نفر يك تكه
پودر كاري 2 قاشق غذا خوري
نمك، فلفل سياه، زيره روي هم نصف استكان
پودر سير پودر اورگانو به مقدار لازم
ليمو اماني يك عدد
فلفل سبز يك عدد متوسط
گوجه فرنگي يك عدد متوسط
پياز 2 عدد متوسط
زعفران دم شده نصف استكان
هويچ كدو از هر كدام دو عدد متوسط
آبليمو به مقدار لازم
طرز تهیه
مرغ و يك عدد پياز خلال شده را كمي با هم تفت دهيد تا بوي خامي مرغ گرفته شود بعد با يك عدد ليمو اماني و 3 ليوان آب بگذاريد تا روي حرارت ملايم يك ساعت بپزد.
توجه كنيد حرارت آنقدر باشد كه بعد از يك ساعت حدود 2 ليوان از آب مرغ مانده باشد.
يك عدد پياز باقيمانده را خلال خرد كنيد، در مقداري كمي روغن سرخ كنيد تا طلايي شود بعد گوجه رنده يا ميكس شده را به آن اضافه كنيد و بگذاريد تا آب گوجه كاملا كشيده شود
بعد فلفل سبز را ريز خرد كنيد و همراه زعفران دم كرد به گوجه اضافه كنيد درب ظرف را بگذاريد تا سس كاملا غليظ شود.
بعد از اينكه مرغ يك ساعت روي حرارت پخت، پياز و ليمو را از آب مرغ جدا كنيد، پودر كاري و يك قاشق چايخوري نمك را در آب مرغ حل كنيد و همراه زيره و فلفل سياه داخل سس بريزيد و صبر كنيد تا سس كاملا غليظ و مزه دار شود.
مرغ ها را داخل سس بريزيد و روي حرارت ملايم و با درب نيمه باز بگذاريد كاملا بپزد و مزه دار شود.
بعد از اينكه مرغ ها كاملا پختند آنها را از سس خارج كنيد و روي سيني فر بچينيد( باقيمانده سس را نگه داريد)
مرغ ها را به مدت 15 دقيقه با درجه حرارت 150 درجه در طبقه وسط فر گريل كنيد.
نيازي نيست فر از قبل گرم شود.
(اگر براي گريل كردن از مایكروفر استفاده مي كنيد از دستور پخت تركيبي + گريل استفاده كنيد و به مدت 5-6 دقيقه مرغ را گريل كنيد.
چون قدرت ماكروفر ها با هم متفاوت است اگر در اين مدت به نتيجه مطلوب نرسيديد اين زمان را تا دوبرابر افزايش دهيد) در مدتي كه مرغ گريل مي شود، هويچ و كدو را جداگانه با مقداري آب و نمك بپزيد و در آخر مقداري آبليمو روي آنها بريزيد.
مرغ هاي گريل شده را در ظرف مورد نظر براي سرو بچينيد، هويچ و كدو را كنار آنها بگذاريد و باقيمانده سس را يا روي آنها بريزيد و يا در ظرفي جداگانه كنار ظرف غذا بگذاريد.
روي ظرف غذا را كمي پودر سير و پودر اورگانو بپاشيد و غذا را سرو كنيد.
مرغ هاي گريل شده را در ظرف مورد نظر براي سرو بچينيد، هويچ و كدو را كنار آنها بگذاريد و باقيمانده سس را يا روي آنها بريزيد و يا در ظرفي جداگانه كنار ظرف غذا بگذاريد.
روي ظرف غذا را كمي پودر سير و پودر اورگانو بپاشيد و غذا را سرو كنيد.
حداكثر 10 دقيقه بعد از آماده شدن، غذا را سرو كنيد در غير اين صورت غذا كمي خشك مي شود.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,051,337