خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - مرغ سوخاری
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
مواد لازم
مرغ 5-6 تكه سينه و ران مرغ به تعداد نفرات + 1-2 تكه بيشتر
تخم مرغ 2 عدد كامل
آرد سفيد2 پيمانه
آرد سوخاري3 پيمانه
ادويه به مقدار لازم
روغن سرخ كردني بسته به سايز ظرف مخصوص سرخ كردن
پودر سير و اورگانو به دلخواه
طرز تهیه
تكه هاي مرغ را قبل از سرخ كردن با يك عدد پياز و آب و نمك آب پز كنيد، نه در حدي كه مرغ ها كاملا نرم شوند، فقط اندازه اي كه كمي از حالت خام بودن در بيايند.( حدود 20 دقيقه كافيست )
تخم مرغ هارا در ظرف گودي شكسته و با چنگال هم بزنيد تا خوب با هم مخلوط و يك دست شوند.
آرد سفيد را بهتر است الك كنيد و در يك ديس تخت لبه دار بريزيد.
آرد سوخاري و ادويه را هم خوب با هم مخلوط كنيد و مثل آرد سفيد در يك ديس تخت لبه دار بريزيد.
معمولا اين غذا به دو صورت اسپايسي (تند) و معمولي تهيه مي شود.
روش اسپايسي به اين صورت است كه مقدار زيادي فلفل قرمز ( براي اين مقدار مرغ 2 قاشق غذاخوري سر پر فلفل قرمز لازم است) و نمك را به آرد سوخاري اضافه مي كنند.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,980,330,954