خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - ته چین اسفناج
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
برنج 2 پیمانه
زرده تخممرغ 3عدد
ماست 4 قاشق سوپخوری
گوشت چرخكرده 250گرم
پیاز 2عدد بزرگ
اسفناج 500 گرم
كره 25گرم
روغن مایع به مقدار لازم
نمك و فلفل به میزان لازم
پودر زعفران یك قاشق چایخوری سرپر
طرز تهیه
برنج را شسته و همراه مقداری نمك به مدت حداقل 2ساعت خیس كنید. در این فاصله زمانی، اسفناج را پاك كرده و پس از شستن، به صورت درشت خرد كنید. سپس پیاز را پوست كنده و به صورت خلالی خرد كنید. حالا در تابهای متوسط، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود.
سپس پیازهای خلال شده را در روغن به اندازهای تفت دهید تا طلایی رنگ شود؛ بعد اسفناج خرد شده را به آن اضافه كرده و كمی نمك روی آن بپاشید. پس از اینكه اسفناج نیز سرخ شد، شعله اجاق گاز را خاموش كنید و مخلوط پیاز و اسفناج سرخ شده را كنار بگذارید.
یك عدد پیاز را در گوشت چرخ كرده، رنده كنید و بعد از اضافه كردن نمك و فلفل و یك قاشق سوپخوری محلول زعفران، آن را در روغن داغ شده در تابه، تفت داده و بپزید. پس از آنكه گوشت سرخ شد و آب آن نیز تبخیر شد، حرارت را خاموش كنید.
داخل قابلمه متوسطی تا نیمه آب بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب به جوش آید. سپس برنج را در آب در حال جوش ریخته و پس از نیمپز شدن، داخل سبد آبكشی كنید. كاسه بلوری بزرگی آماده كنید و زردههای تخممرغ را در آن بریزید. سپس 4 قاشق ماست به آن اضافه كنید
پس از افزودن 2قاشق باقیمانده محلول زعفران، مخلوط را خوب با چنگال هم بزنید. برنج آبكششده را داخل كاسه بریزید و با قاشق بزرگ، آرام مخلوط كنید تا برنج كاملا به مخلوط ماست و زعفران و تخممرغ آغشته شود. در یك تابه گود و نچسب مقداری روغن ریخته و نیمی از برنج را داخل آن بریزید.
مخلوط اسفناج و پیاز داغ را روی برنج ریخته و با پشت قاشق، سطح آن را صاف كنید تا به طور یكنواخت روی برنج پخش شود. گوشت چرخ كرده، لایه بعدی این تهچین است؛ بنابراین سطح اسفناج را با گوشت سرخ شده به طور كامل بپوشانید.
در مرحله آخر، باقیمانده برنج را روی گوشت بریزید و دوباره با پشت قاشق، سطح آن را صاف كنید. حالا تابه را با در روی شعله متوسط اجاقگاز قرار دهید. پس از اینكه بخار از تابه بیرون زد، زیر آن را كم كرده و كره را با كمی روغن روی برنج بریزید و آن را دم كنید.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,957,573,911