خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - شربت آلبالو

مواد لازم
آب آلبالو۴ لیوان در حدود یک لیتر
شکردو کیلو
وانیل یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
شکر را با آب آلبالو مخلوط می کنیم ومی گذاریم چند ساعت بماند تا شکر کمی حل شود،بعد آن را روی آتش تند و یکنواخت می گذاریم تا جوش بیاید و شربت غلیظ شود(یک ربع تا ۲۰ دقیقه برای جوشیدن شربت کافی است).
وانیل را در آن می ریزیم چند جوش که زد از روی آتش برمی داریم و شربت را از صافی رد می کنیم(آب آلبالو باید کاملا ته نشین شود و آب زلال آن گرفته و از آن استفاده شود).


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,678,366,020