خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - شکلات داغ و خامه

مواد لازم
مواد لازم برای ۴ نفر
یک سوم فنجان پودر کاکائو تلخ
سه چهارم فنجان شکر
کمی نمک
یک سوم فنجان آب جوش
سه و نیم فنجان شیر
سه چهارم قاشق چای خوری وانیل
نصف فنجان خامه
طرز تهیه
کاکائو، شکر و نمک را در قابلمه ریخته و آب جوش را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.
سپس آن را به مدت دو دقیقه دم کنید.
حال شیر را به آن اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، ولی به جوش نیاید.
سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه کنید.
نوشیدنی را در چهار فنجان ریخته و خامه را به آن بیفزایید.
خواص
هر نوشیدنی حاوی۳۱۰ کالری، ۸‎/۶ گرم چربی، ۲۸ میلی گرم کلسترول، ۲۱۹ میلی گرم سدیم، ۵۳ گرم کربوهیدرات، ۲‎/۴ گرم فیبر رژیمی و ۹‎/۴ گرم پروتئین است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,510,550