خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - نوشیدنی لبو و پرتقال
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
لبوی خام کوچک 200 گرم
زنجبیل تازه 1 سانتی متر
پرتقال بزرگ 1 عدد
یخ به میزان لازم
طرز تهیه
سر و ته لبوها را با کارد ببرید و لبوها را با پوست خوب بشویید.
هر کدام را به 2 یا 4 قسمت تقسیم کنید.
پرتقال را شسسته و پوست کنده و 3 قاچ کنید.
زنجبیل را نیز پوست بکنید.
سپس به وسیله آبمیوه گیری آب مواد را گرفته و با یخ فراوان سرو کنید.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,961,075,757