خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - پلو اسفناج آلو
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
مواد لازم
برنج يک کيلو
آلو 300 تا 400 گرم
زرشک 200 گرم
اسفناج یک کیلو
روغن3تا4قاشق غذاخوری
پياز داغ 5 قاشق غذاخوري
طرز تهیه
ابتدا آلو را به مدت 2 ساعت خيس مي کنيم .
اسفناج را هم پس از شستن خرد مي کنيم .
برنج را که از قبل با نمک خيس کرده ايم مثل چلوي ساده آبکش مي کنيم .
در ته ديگ کمي روغن مي ريزيم و روي آن نان یا برگهاي اسفناج قرار مي دهيم و به ترتيب يک لايه برنج و روي آن اسفناج و بعد زرشک و آلو و دوباره برنج مي ريزيم .
اين کار را تکرار مي کنيم و بعد از تمام شدن مواد ، نصف استکان آب به آن افزوده و روي حرارت ملايم مي گذاريم تا برنج دم بکشد .
همراه اين پلو مي توان از گوشت مرغ ( که زير پلو گذاشته ايم ) نيز استفاده کنيم .
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,980,331,250