خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - پلو اسفناج آلو

مواد لازم
برنج يک کيلو
آلو 300 تا 400 گرم
زرشک 200 گرم
اسفناج یک کیلو
روغن3تا4قاشق غذاخوری
پياز داغ 5 قاشق غذاخوري
طرز تهیه
ابتدا آلو را به مدت 2 ساعت خيس مي کنيم .
اسفناج را هم پس از شستن خرد مي کنيم .
برنج را که از قبل با نمک خيس کرده ايم مثل چلوي ساده آبکش مي کنيم .
در ته ديگ کمي روغن مي ريزيم و روي آن نان یا برگهاي اسفناج قرار مي دهيم و به ترتيب يک لايه برنج و روي آن اسفناج و بعد زرشک و آلو و دوباره برنج مي ريزيم .
اين کار را تکرار مي کنيم و بعد از تمام شدن مواد ، نصف استکان آب به آن افزوده و روي حرارت ملايم مي گذاريم تا برنج دم بکشد .
همراه اين پلو مي توان از گوشت مرغ ( که زير پلو گذاشته ايم ) نيز استفاده کنيم .


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,815,804