خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - پلو زعفرانی‌ با طعم‌ لیمو

مواد لازم
آب‌مرغ‌ ۴ فنجان‌
زعفران‌ ساییده‌ یك‌ چهارم‌ قاشق‌ چایخوری‌
روغن‌ ۲ قاشق‌ غذاخوری‌
پیاز قرمز كوچك‌ خرد شده‌ ۲ عدد
سیر له‌ كرده‌ ۲ حبه‌
برگ‌ كاری‌ یا برگ‌ بو ۶ عدد
زنجبیل‌ تازه‌ رنده‌ كرده‌ ۲ قاشق‌ چایخوری‌
برنج‌ ۲ فنجان‌
آب‌ لیمو تازه‌ یك‌ چهارم‌ لیوان‌
گشنیز تازه‌ خرد كرده‌ یك‌ چهارم‌ لیوان‌
اكنون‌ خارج‌ از حرارت‌، آب‌ لیمو و گشنیز تازه‌خرد كرده‌ را با پلو مخلوط كرده‌ و در ظرف‌ راببندید و به‌ مدت‌ ۵ دقیقه‌ بگذارید بماند، اینك‌غذا آماده‌ می‌باشد.
لازم‌ به‌ ذكر است‌ كه‌ برگ‌كاری‌ را در آخر طبخ‌ از غذا خارج‌ كنید.
طرز تهیه
آب‌ مرغ‌ را در قابلمه‌ای‌ روی‌ حرارت‌ گذاشته‌ تا به‌جوش‌ آید، سپس‌ خارج‌ از حرارت‌ زعفران‌ راداخل‌ آن‌ ریخته‌ و در آن‌ را به‌ مدت‌ ۱۵ دقیقه‌ببندید و بگذارید بماند.
روغن‌ را در ماهی‌ تابه‌ روی‌ حرارت‌ داغ‌ كرده‌ و پیاز، سیر، زنجبیل‌ و برگ‌ كاری‌ را در آن‌ تفت‌دهید، تا پیاز نرم‌ شود، بعد رنده‌ لیمو را به‌ همراه‌برنج‌ به‌ آن‌ اضافه‌ كرده‌ و كمی‌ تفت‌ دهید.
اكنون‌آب‌ مرغ‌ را ریخته‌ و بگذارید به‌ جوش‌ بیاید، درظرف‌ را ببندید و حرارت‌ را ملایم‌ كنید تا آب‌ مرغ‌كشیده‌ شود و دم‌ بكشد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,392,960