خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - پلو ضیافت

مواد لازم
برنج 4 پيمانه
گوشت بدون استخوان و چربي 400تا500 گرم
پياز متوسط 3عدد
سير 2حبه
زردچوبه 1قاشق چايخوري
ادويه يت دارچين يک دوم قاشق چايخوري
ادويه کاري 3قاشق سوچخوري
رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوي
محلول زعفران 2 قاشق سوپخوري
بادام سفيد ( بدون پوست نيم شده ) يک دوم تا دو سوم پيمانه
کشمش دو سوم تا 1 پيمانه
کره و روغن مايع به ميزان لازم
نمک فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه
مرحله اول برنج را نمک سنگ يا آب نمک خيس کنيد.
مرحله دوم گوشت را حبه اي شکل برش دهيد، پياز نگيني يا خلال شده را با کره و روغن مايع ( به ميزان لازم ) تاحدي تفت دهيد تا نرم و براق شود.
سپس سير پوره شده را اضافه کرده هم بزنید.
اجازه دهيد تا طلايي خوشرنگ شود سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دهيد.
زرد چوبه، ادويه يا دارچين، 1 قاشق سوپخوري از ادويه کاري و رب گوجه فرنگي را افزوده هم بزنيد.
سپس محلول زعفران و آب به ( ميزان لازم ) را اضافه و با رب مخلوط و روي حرارت کم قرار دهيد تا بپزد
مرحله سوم مايه آماده شده فوق را همراه با مابقي ادويه کاري و محلول زعفران لا به لا ي برنج آبکش شده قرارد هيد و ظرف را روي حرارت متوسط بگذاريد.
پس از سه با خشک نمودن تعرق در ظرف، حرارت را کم نموده و پلو را دم کنيد.
مرحله چهارم پس از طبخ سطح روي آن را با بادم سفين ( نيمه شده بدون پوست ) و کشمش تفت داده شده تزيين و سپس سرو نماييد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,392,940